avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mi s a luat permisul când îl aveam suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mi s a luat permisul când îl aveam suspendat

Va rog frumos sa ma ajutați... Mi a fost suspendat permisul și am condus din nou... Ce pot face în acest caz.. Sunt disperata va rog sa ma ajutați!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2019
,
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:11, 24 Aprilie 2024
Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 335 alin. 2 c.p.
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat.
Daca veti fi trimisa in judecata si condamnata, permisul se anuleaza. Asigurati-va apararea.
Mi au luat dreptul de a conduce... Am deja 2 luni de când se fac cercetări... Sunt din Botoșani îmi recomandați un avocat?

a scris:

Mi au luat dreptul de a conduce... Am deja 2 luni de când se fac cercetări... Sunt din Botoșani îmi recomandați un avocat?

Îmi puteți spune va rog ce s-a întâmplat cu dosarul dvs și ce pași a-ți avut de urmat până l-ați primit înapoi?
Daca i s-a anulat permisul, a dat examen in vederea eliberarii unui nou permis.
Aveti in vedere ca ati postat intr-o discutie din anul 2019, adica de acum 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus mașina unui prieten fără să am permis și ne-a prins poliția. ce riscăm? Catalin1501 Catalin1501 Buna ziua. Eram acum 2 3 seri, cu prietenii in parcarea Kaufland. Unul dintre prieteni avand permis, si masina. L-am rugat sa imi dea sa fac o parcare, ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)