avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am avut permisul suspendat in urma unui accident pe 3 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am avut permisul suspendat in urma unui accident pe 3 luni .dar am condus dupa fara rezultând 2 dosare penale cu drept de circulatie suspendarea prelunginduse la minim 6 luni

cum pot afla daca acum s.au finalizat dosarele si daca imi pot recupera permisul?: au trecut 8 luni !
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
alexandru@@, utilizator
Daca ati condus avand dreptul de conducere suspendat, vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 335 alin. 2 Cod penal.
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat, nu inteleg de unde ati scos termenul de 6 luni.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca ati condus avand dreptul de conducere suspendat, vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 335 alin. 2 Cod penal.
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat, nu inteleg de unde ati scos termenul de 6 luni.

nu:Am zis ca sa sa prelungit la minim 6 luni pâna la finalizarea dosarelor intrebarea mea era :"cat dureaza solutionarea dosarelor,,
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019
alexandru@@, utilizator
Nu va poate raspunde nimeni la aceasta intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s a luat permisul când îl aveam suspendat Va rog frumos sa ma ajutați... Mi a fost suspendat permisul și am condus din nou... Ce pot face în acest caz.. Sunt disperata va rog sa ma ajutați! (vezi toată discuția)
Conducere fara permis ... 123tania123 123tania123 Buna ziua ... am o intrebare in seara de duminica ma oprit politia pe drum satesc si ma intrebat daca am permis am recunoscut ca nu ..prietenul meu era in ... (vezi toată discuția)
Contestatie retinere dovada de circulatie. drept de conducere ... garetbora garetbora Contestatie retinere dovada de circulatie. drept de conducere suspendat. Va rog mult sa ma ajutati, imi expira termenul de 15 zile pt depunerea ... (vezi toată discuția)