avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate Reli Voinea

Activitate Reli Voinea

Răspuns la discuția Proces
Am avocata si cand am intrebat a spus că nu știe nimica
Ma scuzati mai am o intrebare din tot ce v.am trimis credeti ca poate sa ai dea anulare la permisul de conducere?va multumesc frumos.
Da
Ce inseamna Admite sesizarea?va multumesc frumos...
Clar ca nu depunem...mai exact ce sar putea stabili?
Discuție Proces
Buna seara doresc sa stiu si eu mai pe inteles cum a rămas cu acest proces?va multumesc.

01.07.2019Ora estimata: 09:00
Complet: CCP-CPI 2
Tip solutie: Admite sesizarea
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 din Codul de procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul din data de 10.05.2019 în dosarul nr. 1227/P/2018, prin care a fost trimis în judecată în stare de libertate, inculpatul Pătru Ionuţ, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev şi ped de art. 336 alin. 1 cod penal, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, precum şi competenţa instanţei sesizate. Dispune începerea judecaţii cauzei privind pe inculpatul Pătru Ionuţ. Cheltuielile judiciare avansate de stat, rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publica azi, 01 iulie 2019. 
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  75/2019  01.07.2019

Buna ziua am avut un accident...Facanduse expertiza.expertiza fiind nefăcuta la fata locului.fiind luat dosarul de expert si facuta expertiza doar din pozele facute de politisti..eu fiind nemultumit cum a fost făcută...mai am dreptul.la o nouă expertiza...?Va multumesc
O sa mi.l anuleze fara drept de A mai da vreodata pentru obținerea permisului.
Da dar ma gandesc ca nu eu am produs accidentul.

cyan a scris:

Dacă veți fi condamnat permisul se va anula.

Buna seara pe data de 04.10.2018 am avut un accident eu mergând regulamentar.iar cel care a provocat accidentul a iesit fara sa se asigure in fata mea.mi.e mi.a iesit 0.69 alcool in aerul expirat.iar la probele de sange 1.4.pina in data de azi.nu mi.sa spus pedeapsa care o sa o primesc.ce pedeapsa as putea primi?Va multumesc.s.au ce pot face sa aflu mai repede pedeapsa?