avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pe cat se Reținere permisul de conducere?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pe cat se Reținere permisul de conducere?

Buna seara pe data de 04.10.2018 am avut un accident eu mergând regulamentar.iar cel care a provocat accidentul a iesit fara sa se asigure in fata mea.mi.e mi.a iesit 0.69 alcool in aerul expirat.iar la probele de sange 1.4.pina in data de azi.nu mi.sa spus pedeapsa care o sa o primesc.ce pedeapsa as putea primi?Va multumesc.s.au ce pot face sa aflu mai repede pedeapsa?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:06, 13 Ianuarie 2019
Dacă veți fi condamnat permisul se va anula.
Da dar ma gandesc ca nu eu am produs accidentul.

cyan a scris:

Dacă veți fi condamnat permisul se va anula.

Nu veti primi pedeapsa pentru producerea accidentului ci pentru conducerea unui vehicul având o alcoolemie în sânge peste 0.8.
O sa mi.l anuleze fara drept de A mai da vreodata pentru obținerea permisului.
Nu ati produs dvs. accidentul, dar conduceati un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.ceea ce constiuie o infractiune..Dupa solutionarea dosarului veti afla eventuala condamnare si soarta permisului de conducere.
ing. Ioan Ciobanu

Alte discuții în legătură

Alcoolemie etilotest 0,49 proba1 0,85 proba2 1,25 mtigbg mtigbg Un individ mi-a tamponat masina pe care o conduceam, neacordandu-mi prioritate. La etilotest a iesit el cu 0, eu cu 0,49. Prima proba de sange mi s-a luat la ... (vezi toată discuția)
Alcool +0.8 aelius666 aelius666 Salutare , in aceasta dimineata intorcandu-ma de la o nunta am fost oprit de un echipaj al departamentului de Jandarmerie ulterior testat de baietii de la ... (vezi toată discuția)
Accident in stare ebrietate !!! lavi_marcos lavi_marcos Colegul meu a condus masina firmei la care lucram in afara orelor de program in interes personal, in stare de ebrietate. A avut loc un accident care nu s-a ... (vezi toată discuția)