avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool +0.8
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool +0.8

Salutare , in aceasta dimineata intorcandu-ma de la o nunta am fost oprit de un echipaj al departamentului de Jandarmerie ulterior testat de baietii de la rutiera , mi-a iesit o alcoolemie de 0.81 ( ciudat , chiar 0.81 , dupa 3 pahare de sprit baute cu 3 ore-n urma ) permisul fiindu-mi anulat pe loc . Doresc sa aflu ce pot face sa pot redobandii permisul cat mai repede ... mi-au fost luate probe biologice ( sange ) , rezultatul nefiindu-mi comunicat ! Ce pot face , cum ... am inteles ca noul CP impune o pedeapsa mai aspra pentru condusul sub influenta bauturilor alcoolice ! Va multumesc si va rog exprimati-va pe romaneste. Pe intelesul tuturor ! Chiar si am meu :) !#-o
Cel mai recent răspuns: aelius666 , utilizator 17:11, 27 Septembrie 2015
Permisul nu este anulat, dar nu veti avea dreptul sa circulati pe toata durata cercetarilor, daca veti fi trimis in judecata si condamnat, atunci se anuleaza permisul.
Pentru a avansa cercetarile trebuie sa primeasca rezultatul la probele biologice, iar acesta o sa intarzie destul de mult avand in vedere ca analizele se platesc din fondurile ministerului.
Bun ... In cauza daca voi fii gasit vinovat de comiterea infractiunii de conducere a unui autovechicul pe drumurile publice avand o alcoolemie de peste 0.8 g o sa pot sa fac puscarie ? Voi primii cu suspendare ? Durata intre care nu pot da iarasi de permis este de ...... ? Multumesc de raspunsuri :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul retroactiv viorel_soare viorel_soare Va salut, am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am fost oprit de organele de politie acum cateva zile , control de rutina , am fost testat cu aparatul ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan pricopev pricopev Desi am citit pe forum o mare parte a mesajelor similare cu al meu as avea cate-va intrebari (in cazul in care cineva ma pote lamurii). In decursul a 20 min ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto ionutser ionutser Buna ziua, In 2010 noiembrie 20 am intrat cu masina in parapetul de separare al sensurilor de mers fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Am sunat la ... (vezi toată discuția)