Salutare , in aceasta dimineata intorcandu-ma de la o nunta am fost oprit de un echipaj al departamentului de Jandarmerie ulterior testat de baietii de la rutiera , mi-a iesit o alcoolemie de 0.81 ( ciudat , chiar 0.81 , dupa 3 pahare de sprit baute cu 3 ore-n urma ) permisul fiindu-mi anulat pe loc . Doresc sa aflu ce pot face sa pot redobandii permisul cat mai repede ... mi-au fost luate probe biologice ( sange ) , rezultatul nefiindu-mi comunicat ! Ce pot face , cum ... am inteles ca noul CP impune o pedeapsa mai aspra pentru condusul sub influenta bauturilor alcoolice ! Va multumesc si va rog exprimati-va pe romaneste. Pe intelesul tuturor ! Chiar si am meu :) !#-o
Permisul nu este anulat, dar nu veti avea dreptul sa circulati pe toata durata cercetarilor, daca veti fi trimis in judecata si condamnat, atunci se anuleaza permisul.
Pentru a avansa cercetarile trebuie sa primeasca rezultatul la probele biologice, iar acesta o sa intarzie destul de mult avand in vedere ca analizele se platesc din fondurile ministerului.
Bun ... In cauza daca voi fii gasit vinovat de comiterea infractiunii de conducere a unui autovechicul pe drumurile publice avand o alcoolemie de peste 0.8 g o sa pot sa fac puscarie ? Voi primii cu suspendare ? Durata intre care nu pot da iarasi de permis este de ...... ? Multumesc de raspunsuri :)
Alcoolemie la volan
pricopev
Desi am citit pe forum o mare parte a mesajelor similare cu al meu as avea cate-va intrebari (in cazul in care cineva ma pote lamurii).
In decursul a 20 min ... (vezi toată discuția)