avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces

Buna seara doresc sa stiu si eu mai pe inteles cum a rămas cu acest proces?va multumesc.

01.07.2019Ora estimata: 09:00
Complet: CCP-CPI 2
Tip solutie: Admite sesizarea
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 din Codul de procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul din data de 10.05.2019 în dosarul nr. 1227/P/2018, prin care a fost trimis în judecată în stare de libertate, inculpatul Pătru Ionuţ, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev şi ped de art. 336 alin. 1 cod penal, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, precum şi competenţa instanţei sesizate. Dispune începerea judecaţii cauzei privind pe inculpatul Pătru Ionuţ. Cheltuielile judiciare avansate de stat, rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publica azi, 01 iulie 2019. 
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  75/2019  01.07.2019



Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
Reli Voinea, utilizator
Urmeaza sa se fixeze termenul pe fond, banuiesc ca nu depuneti contestatie.
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Clar ca nu depunem...mai exact ce sar putea stabili?
Nu prea inteleg intrebarea. va referiti la ce solutie sa va asteptati in urma solutionarii cauzei pe fond?
Da
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Este posibila o condamnare la amenda penala sau inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere sau o solutie de amanarea aplicarii pedepsei.
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto categoria b alexpru2017 alexpru2017 Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune cand si in ce conditii pot redobandi permisul auto. Va trimit mai jos extras din hotararea ... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicării pedepsei... Lucky Luke Lucky Luke La o alcoollemie de 1.50 respectiv 1.30... Există amendă penală , și amânarea aplicării pedepsei ??? Va mulțumesc anticipat... (vezi toată discuția)
Există o limită pentru alcoolemie în sânge, cutumiară, până la care instanțele de judecată pot dispune amânarea aplicării pedepsei? andreilunca1986 andreilunca1986 Buna ziua. Exista o limita pentru alcoolemie in sange, cutumiara, pana la care instantele de judecata pot dispune amanarea aplicarii pedepsei? (vezi toată discuția)