Este amenajata de locatari dupa constructia imobilului ( ei sunt al doilea proprietari).
Pot sa preiau boxa ( spatiu comun fiind) prin proces verbal de receptie? Sunt sanse sa vina cineva sa imi zica ca nu am voie?
Urmeaza sa cumpar o locuinta in bloc vechi. Proprietarul imi spune ca are boxa pe care am si vazut-o dar acea boxa nu este intabulata si nici nu apare pe contractul de vanzare pentru e spatiu comun in acel bloc. In situatia mea nr boxelor este mai mic decat apartamentele din scara ( e posibil ca unii proprietari sa fi lipit mai multe boxe sa fie mai mari).
Daca semnez un proces verbal de receptie boxa? Cum este facuta identificarea ei? Schita nu avem iar acolo e putin cam haos, destul de inghesuite cei drept,. Chiar am nevoie de o explicatie, m-ar ajuta foarte mult, va multumesc
Masina este pe numele altei persoane iar eu voi fi proprietarul apartamentului!
La primarie e necesar sa se prezinte cel care are masina sau cel care va fi proprietarul apartamentului ( eu)?
Ati specificat ca inainte de formalitatile de vanzare sa fie facute aceste lucruri. Eu daca nu am niciun document din care sa rezulte ca voi fi proprietar, sau datele din talonul masinii, buletinului nu sunt schimbate se poate face asta?
Din cate am mai auzit e necesar sa fie facut buletinul pe noua adresa sa primesti loc de parcare...
Buna seara,
Urmeaza sa cumpar un apartament unde actualul proprietar detine loc de parcare platit pe tot anul 2019.
Cum se face trecerea locului de parcare pe masina si numele meu?
Odata cu vanzarea locuintei locul de parcare devine liber si oricine il poate prelua sau eu am intaietate?
Va multumesc
Un post de transformare curent electric poate afecta negativ o evaluare a unui apartament intr-un bloc situat chiar langa postul de transformare?
Evaluatorul nu este expert de mediu si nu poate realiza astfel de analize profesionale speciale ale proprietatii dar orice factor vizibil de contaminare si poluare va fi luat in considerare in raportul de evaluare.
E posibil ca evaluator sa poata sa determine ca polueaza incat sa ii scada valoarea?
Multumesc