avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate oana1981

Activitate oana1981

Ieri luni 2.04.2018 am ramas fara permis pentru neacordarea de prioritate la pietonii!! Problema sta astfel la trecerea cu pricina eu am avut pe trecere doar pietonii din partea stanga unde am acordat prioritate si eram pe a 3 banda benzile 1 si 2 erau masinii care asteptau pietonii care veneau din stanga!! Dupa ce au trecut pietonii mi-am continuat drum dar dupa ce am intors au venit dupa mine sa trag pe dreapta ca nu am acordat prioritate la pietonii din dreapta pe care eu una nu i-am vazut dar nici pasagerul din masina cu care eram!! 1 Nu aveam cu sa vad pietonii din dreapta din cauza masinilor de pe benzile 1 si 2 pentru ca eram a 2 masina in spatele primei care era in fata mea! Amenda plus permisul pe 30 zile! Ce ma sfatuitii sa fac in situatia de fata! Multumesc anticipat!!
am dovezii dar suma e cam mare pt mine eu neavand loc de munca:((( am fost cu ele atunci cand am fost chemata de procuror si i-am arata ca i-am mai trimis bani copilului dar nu am platit din urma nimic ....am restanta 1700ron iar concubinul meu nu are sa imi d-ea atata imi da cat are ( in fond nu e obligat sa ma ajute) asa cum mi s-a spus corect?
ce as putea face in acest caz?:(( eu sant chemata luni(15 septmbrie) la judecatorie. mi-a fost trimisa citatie acasa pentru prezentarea la tribunalul orasului valenii de munte in calitate de inculpat pt abandon de familie si neplata cu rea credinta fapt ce eu ma-m prezentat si am trimis bani ori de cate ori am avut si am putut visita minorul in varsta de 7 ani. va rog mult sa nu imi ocoliti aceasta .:((( am nevoie de niste sfaturii ce as putea face acolo fara avocat ca imi cer avocat cand ma prezint acolo:((
Răspuns la discuția Pensia Alimentara
dar am trimis bani,bunuri.si am vizitat-o ori de cate ori am avut ocazia si bani in buzunar.de angajat nu ma angajeaza nimeni fara un studiu iar eu cum am decat 7 clase nici nu vor sa stea de vorba cu mine stiti destul de bine cum e in bucuresti mai ales ca nu am nici viza de flotant ,intrun cuvant sant pe strada. :(
Răspuns la discuția Pensia Alimentara
buna seara ma numesc oana si as dori sa va cer un sfat in legatura cu neplata pensiei alimentare. am fost casatorita 8 ani iar din acea casatorie a rezultat un minor,am platit o parte din pensie dar fostul a facut iar reclamatie pt ca nu am mai platit de vreo 6 luni si nu am mai vizitat minora. a facut plangere si acum ma cheama iar ce ar putea sa imi faca daca eu nu am nici un venit ,pe mine ma intretine baiatul cu care stau la ora actuala. este a doua oara care se deschide dosarul pt neplata pensie. mi se poate intampla ce e mai rau? va rog mult sa daca puteti sa imi da-ti si mie niste sfaturii. multumesc anticipat