romascanu a scris:
Nu pot sa-ti zic decat bafta ... Eu am incercat sa citesc de vreo trei ori si m-a luat cu ameteala.
Ce nu pricep eu este: daca a fost un divort in 1911 de ce mai vorbim despre soti prin '56?
pe vremuri , clientul care mergea la avocat dupa "sfatul cel de taina " ca sa se "incredinteze " ca avocatul nu-l "prosteste" il punea sa garanteze ca va castiga si numai dupa ce acesta garanta se semna contractul , se batea palma si se platea onorariul cel gras , ala slab se dadea inaintea "sfatului de taina" . Astfel ca avocatii oricand puteau fi urmariti de clienti pentru daune asa ca averea lor era in bataia creditori clienti nemultumiti . Ca sa protejeze averea familiei dupa casatorie si nasterea copiilor , casatoria se desfacea prin acordul sotilor , iar la cererea sotiei averea
se impartea incepand cu data primei declaratii de divort pe din doua , o parte revenea copiilor in cote parti egale cati copii erau nascuti la data declaratiei , iar cealalta jumatate ramanea in parti egale sotilor . Dupa ce ramanea sentinta de divort definitiva nici unul din soti nu facea declaratia la starea civila ptr inscriere asa ca de aceea vorbim in 1956 de soti desi a fost un divort de complezenta in 1911 .
@ AVLIL - Siguuuuuuur ca da ? Detinutul :)) in fiecare luna cere invoire sa mearga la primarie sa platesca impozitul pe locul de veci si pe apartamentul fosta proprietate #-o , :P:)):thumbup:
Problema intradevar sant cotele , din 10 avocati s-a nascut 25 de solutii , daca mai adaug si pozitia notarilor depasim 30 de solutii succesorale . D n-a putut culege nimic ca nu erau in circuitul civil , D si cu B au cules dupa A cea ramas in circuitul civil , dar D n-a mai cules nimic dupa B idem nefiind in circuitul civil . Prin repunere in termen primul este cel din partea materna a lui D - Var materna 1991 si cere dupa D . Var materna 1991 moare in 1996 lasand proprii lui mostenitori . in 1997 apare mai multi a) 2 veri paterni a lui D care cere diferenta de la L18/91 la L 169/97 tot dupa D , dar mai vrea si dupa A si B ca cica a cules D tot .Mai apar b) 2 copii ai unui var matern al lui D decedat ulterior lui D , si mostenitorii lui Var materna 1991 care cer dupa D si B si A si sustin ca averea lui A este grevata de ipoteca legala in favoarea lui B .