Conform GDPR pot să cer dreptul de a fi uitat de la o companie unde am fost în vederea angajării însă informațiile financiare nu au coincis între interviul de angajare și cei de la resurse umane în momentul semnării contractului de munca? Cei de la resurse umane nu au vrut să-mi înapoieze copiile documentelor.
Sora ameninta ca doreste sa se foloseasca de certificatul de mostenitor ca sa i se permita accesul in casa. Poate cu adevarat sa vina cu forta pana la stabilirea instantei sau se poate suspenda acest drept al ei?
in urma decesului tatalui, apartamentul a fost dezbatut la succesiune. Mama detine 63%, fiul 18,75% si fiica 18,75%. Fiica nu locuieste acolo de ani buni si noi dorim sa-i oferim despagubire pentru cota succesorala aferenta. Ea nu doreste banii ci vrea sa vina sa locuiasca acolo impreuna cu sotul ei, desi mama i-a pus la dispozitie o casa aproape de oras unde locuieste. Daca ea are certificatul de mostenitor care atesta cota sa de 18.75%, cum o putem opri sa vina sa locuiasca aici si sa-i platim cota aferenta? Exista vreo procedura in instanta de a suspenda dreptul ei de locatiune, daca s-ar numi asa? Exista vreo procedura sa-i punem in vedere plata cotei succesorale?
buna ziua, iesirea din indiviziune se poate face direct la notar sau la instanta? Pana atunci, minoritarul poate forta locuirea in apartament pe baza certificatului de mostenitor?
am o intrebare, daca in urma succesiunii, o persoana mosteneste 18,75% din apartament si acesta insista sa locuiasca acolo desi nu a stat de mai bine de 20 ani, daca ceilalti care sunt majoritari nu doresc sa locuiasca acolo si vor sa-l despagubeasca, ce zice legea in acest caz? Acesta insista ca vine la usa cu politia ca are dreptul, dar nu pot sta mai multe familii in casa. Rog raspuns