avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate Nuta catalin

Activitate Nuta catalin

Multumesc pentru raspunsuri, nu reusim sa luam legatura cu unul din nepoti de ceva timp pentru succesiune si credeam ca asta este unul din motive. O sa mergem la notar sa i dea citatie si am inteles ca timp de 1 an nu putem face nimic fara el..
Buna ziua! O mica intrebare daca ma puteti lamuri. Au fost 5 frati , 1 dintre ei nu a fost casatorit si nici nu a avut copii a decedat. Mostenirea se dezbate intre cei 3 frati si 2 nepoti (copii unui frate decedat inaintr de decesul celui de al doilea frate). Daca nu au avut succesiune inainte catre parintele lor, au drept ca si nepoti la mostenirea unchiului decedat?
2011 - 2017

Cornel Vasile a scris:

Despre ce perioada este vorba?

Buna ziua! Am o problema legata de sporul de vechime, eu am 5 ani in munca pe 4h, am fost la casa de pensii si am eliberat stagiu de cotizare si m a informat verbal ca am undeva la 5 ani. Problema este ca cei de la locul de munca mi au luat doar 2.5 ani de vechime pe motiv ca am avut la 4 ore. Am gasit legea 106 din care se intelege ca 4h , 8h , 12h au aceleasi drepturi, dar cei de la munca refuza sa mi dea sporul de vechime in totalitate, ce pot face sa le demonstrez ca eu am acumulat 5 ani de vechime si nu 2,5 ani cum mi au calculat ei. Multumesc
Da, pe fluturas imi arata 700 contributie pensie, 700 contributie sanatate. Din 3588 dupa calculele dvs, cu noua lege, dvs ce suma va da. Multumesc
Stiu ca s a schimbat legea si nu ne poate explica nimeni banii incasati pe concediu medical in pre-natal. Sotia are pre-natal cu 85% cod 8 la un salariu brut de 3588 in ultimele 12 luni si am primit 2100 , eu calculand ca ar fi trebuit 2800. Multumesc