avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pre-natal platit mai putin?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pre-natal platit mai putin?

Stiu ca s a schimbat legea si nu ne poate explica nimeni banii incasati pe concediu medical in pre-natal. Sotia are pre-natal cu 85% cod 8 la un salariu brut de 3588 in ultimele 12 luni si am primit 2100 , eu calculand ca ar fi trebuit 2800. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
Nuta catalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 17 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati scazut si contributiile care se retin?
Da, pe fluturas imi arata 700 contributie pensie, 700 contributie sanatate. Din 3588 dupa calculele dvs, cu noua lege, dvs ce suma va da. Multumesc
Verificati aici un mod de calcul
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metoda calcul pre-natal 2018 Munz Munz Buna ziua, Luna aceasta am incasat prima indemnizatie de pre-natal aferenta lunii Ianuarie 2018 (am intrat in prenatal incepand cu 3 Ian deci beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Cuantum indemnizatie crestere copil sebibv1 sebibv1 Salut, Am cautat destul de mult pe internet insa tot nu imi este clar. As vrea sa stiu care vor fi sumele pe care le va incasa sotia mea in concediul de ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical anamariap28 anamariap28 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un calcul pt plata concediului medical dupa cum urmeaza: Salariu incadrare 2800 bonuri de masa 140,25 5 zile concediu ... (vezi toată discuția)