Buna ziua, in urma cu doua luni am fost oprit in trafic pentru neacordare de prioritate intr-un sens giratoriu autosecialei politiei (nu avea semnalele acustice in functiune), am fost testat alcool test , rezultatul a fost 0,1.
Punctele de penalizare au fost cumulate pentru cele doua abateri, 6+9, la fel si amenda ,870+1305 lei, intrebarea mea e daca a fost corect, legal ,cumularea si a perioadei de suspendare a permisului pentru 150 de zile (60 + 90 ).
Nu am gasit nici in legislatie , nici pe internet referire la o asmenea situatie. Multumesc.
Multumesc pentru raspunsuri, as dori sa completez intrebarea, in cazul decesului meu cum se mostenesc proprietatile, mentionez ca am si eu doi copii dintr-o casnicie anterioara, la fel si sotia are doi copii dintr-o alta casnicie.
Buna ziua, sunt casatorit, la momentul casatoriei detineam in proprietate o casa cu gradina, ulterior parintii mei au decedat si am mostenit apartamentul lor, intrebarea mea este daca sotia mea are vreun drept asupra celor doua imobile in cazul in care doresc sa le instrainez.
Va multumesc anticipat.