avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate bodArkk

Activitate bodArkk

Cererea de reincepere a fost facuta la sediul angajatorului, nu prin email, prin email doar a intrebat daca poate sa demisioneze cu acordul partilor fara sa fie nevoie de preaviz, multumesc pentru raspuns!
Buna ziua,

Am si eu o mica intrebare, sotia mea a dat un email la dep de resurse umane la locul de munca cu faptul ca ar dori sa demisioneze conform art 55 lit b din codul muncii. Ideea e in felul urmator, ea a facut cerere de reincepere a activitatii inainte sa intrebe de demisie, fiind in concediu de ingrijire copil, acestia i-au dat automat concediu de odihna pe care trebuia sa il ia in anul in care a nascut. Acum intrebarea mea este daca exista posibilitatea sa fi ramas fara loc de munca daca nu a semnat absolut nimic, si doreste sa se intoarca la acelasi loc de munca?
Buna ziua,

Am si eu o mica nelamurire, daca ma poate indruma cineva.
In aceasta ordine de idei, am achizitionat un apartament nou, toate bune, am sesizat cateva chestii ce trebuie reparate, am anuntat dezvoltatorul care a promis ca trimite oameni sa remedieze problema, intre timp am mai descoperit si alte mici vicii cum sunt acestea numite in articolele 1695 si 1707 daca nu ma insel. Din cate am citit in contractul de vanzare cumparare, dezvoltatorul este obligat sa remedieze aceste vicii, cele vizibile cum sunt cele pe care le poti vedea in momentul achizitionarii, cat si viciile ascunse care nu pot fi sesizate imediat.

Acum, problema mea e in felul urmator, am achizitonat apartamentul la 1 noiembrie 2018, am sesizat dezvoltatorul pe la jumatatea lunii noiembrie, in decembrie la inceput au venit 2 ingineri sa verifice si pana in momentul de fata nu a venit nimeni sa remedieze nimic. Ce as putea face?