avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezvoltatorul nu se tine de promisiunea facuta in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezvoltatorul nu se tine de promisiunea facuta in contract.

Buna ziua,

Am si eu o mica nelamurire, daca ma poate indruma cineva.
In aceasta ordine de idei, am achizitionat un apartament nou, toate bune, am sesizat cateva chestii ce trebuie reparate, am anuntat dezvoltatorul care a promis ca trimite oameni sa remedieze problema, intre timp am mai descoperit si alte mici vicii cum sunt acestea numite in articolele 1695 si 1707 daca nu ma insel. Din cate am citit in contractul de vanzare cumparare, dezvoltatorul este obligat sa remedieze aceste vicii, cele vizibile cum sunt cele pe care le poti vedea in momentul achizitionarii, cat si viciile ascunse care nu pot fi sesizate imediat.

Acum, problema mea e in felul urmator, am achizitonat apartamentul la 1 noiembrie 2018, am sesizat dezvoltatorul pe la jumatatea lunii noiembrie, in decembrie la inceput au venit 2 ingineri sa verifice si pana in momentul de fata nu a venit nimeni sa remedieze nimic. Ce as putea face?
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2019
bodArkk, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:51, 18 Ianuarie 2019
Notificati dezvoltatorul/ constructorul in scris, cu nr. de inregistrare/ data asupra viciilor si cereti-i sa rezolve pana la data de ...., data dupa care veti deschide actiune in instanta si veti cereti daune materiale si/ sau daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse imobil. cum pot obliga fostul proprietar să le remedieze? Ani cosma Ani cosma Buna seara! Am cumparat in martie o casa. Proprietarul s-a angajat ca pana la 23 aprilie imi preda casa imprejmuita, racordata la utilitati si fara vicii ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse apartament anelia88 anelia88 Buna seara! Am platit un avans pentru un apartament . Cand a venit evaluatorul s-a constatat ca nu corespunde releveul cu situatia din teren. Am contactat un ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament cu probleme la finisajele interioare, legea nr. 10/1995, art. 1695 / 1707 din noul cod civil daniel_micu daniel_micu Buna seara, am achizitionat un apartament construit in 2004. In momentul in care am vrut sa fac niste mici reparatii la pereti m-am trezit ca imi cade ... (vezi toată discuția)