avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... vicii ascunse apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

vicii ascunse apartament

Buna seara!
Am platit un avans pentru un apartament . Cand a venit evaluatorul s-a constatat ca nu corespunde releveul cu situatia din teren. Am contactat un inginer topograf si cand a facut masuratorile s-a constatat ca apartamentul are cu 3 mp mai putin si este un perete ce nu apare in releveu. Vreau sa stiu daca am dreptul sa mi se restituie avansul pe care l-am platit sau ar trebuie sa scada pretul apartamentului? In antecontract vanzatorul garanteaza conform art 1695 si 1707 din codul civil si contrac viciilor ascunse ( se poate considera viciu ascuns faptul ca suprafata paratmentului este mai mica si ca nu a avut actele actualizate? ) Multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Restituire avans antecontract anelia88 anelia88 Buna seara! Am platit un avans pentru un apartament . Cand a venit evaluatorul s-a constatat ca nu corespunde releveul cu situatia din teren. Am contactat un ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse imobil. cum pot obliga fostul proprietar să le remedieze? Ani cosma Ani cosma Buna seara! Am cumparat in martie o casa. Proprietarul s-a angajat ca pana la 23 aprilie imi preda casa imprejmuita, racordata la utilitati si fara vicii ... (vezi toată discuția)
Vânzare mașină, proces vicii ascunse seyyku seyyku Am vândut o mașină la vânzarea ei cumpărătorul a văzut-o cum arăta iar după ceva timp m-am trezit dat în judecată pentru vici ascunse iar ... (vezi toată discuția)