Buna seara ,
Am lucrat pentru o firma timp de 8 luni după care am intrat în concediu de creștere copil , pe data de 5.04.2023 trebuia să îmi reiau activitatea, dar nu m-am mai prezentat la locul de munca , pe data de 26.04 am primit o convocare pentru cercetare disciplinara..îmi puteți spune va rog daca nu mă prezint , nu vreau sa ii mai vad deoarece sunt niste persoane foarte dificile ...munceam inclusiv sâmbătă și nu eram plătiți iar în contract nu era prevăzut acest lucru ,care ar fi consecințele ? Îmi desfac ei automat contractul de munca ...sau trb sa merg pentru a depune demisia , țin să menționez că nu o sa le stau in preaviz indiferent de consecinte, mulțumesc.
Buna seara,
Am și eu o problema , am o relație de concubinaj de aproape 9 ani din care a rezultat nașterea unei fetițe care are în prezent vârstă de 1 an și 7 luni ...in momentul de fata exista mai multe neînțelegeri între noi , am decis de comun acord sa încheiem această relație , ea dorind să se mute cu chirie la București , noi locuim la părinții mei , ea este angajata de 1 luna iar eu sunt in concediu de creștere copil ..întrebarea este : dacă pleacă sunt obligat să îi dau copilul ? Țin să precizez că ea nu are posibilitatea sa îl crească ...cu familia nu vorbește , are un frate și o sora care ambii locuiesc cu chirie deasemenea și mama ei ( toți trei frații au fost lăsați la casa de copii de mici ) la mine copilul are doi bunici care ne vor ajuta cu tot ce este nevoie , plus de asta ea nu și-a făcut niciodată datoria de mama și de sotie ...jignește fata foarte des la nervi , nici mesele copilului nu le respecta ,eu fiind cel care ii face mâncare celei mici , de cele mai multe ori tot eu spăl hainele micutei ...ea nici că sotie nu își face datoria ...nu spala o rufa, un vas.....Va rog sa mă îndrumați ce sa fac de început pentru a tine fata langa mine ...nu am încredere să o dau ei , dar nici nu vreau sa o îndepărtez de mama ...poate sa o vadă oricând , nu ii interzic nimic ...Multumesc