avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara , Am lucrat pentru o firma timp de 8 luni ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara , Am lucrat pentru o firma timp de 8 luni după care ...

Buna seara ,
Am lucrat pentru o firma timp de 8 luni după care am intrat în concediu de creștere copil , pe data de 5.04.2023 trebuia să îmi reiau activitatea, dar nu m-am mai prezentat la locul de munca , pe data de 26.04 am primit o convocare pentru cercetare disciplinara..îmi puteți spune va rog daca nu mă prezint , nu vreau sa ii mai vad deoarece sunt niste persoane foarte dificile ...munceam inclusiv sâmbătă și nu eram plătiți iar în contract nu era prevăzut acest lucru ,care ar fi consecințele ? Îmi desfac ei automat contractul de munca ...sau trb sa merg pentru a depune demisia , țin să menționez că nu o sa le stau in preaviz indiferent de consecinte, mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2023
Marian.stefan9227, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 28 Aprilie 2023
O sa vi-l desfac disciplinar pentru absente nemotivate.
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz demisie Raluca Gorun Raluca Gorun Buna ziua, Daca un angajat isi da demisia si angajatorul NU renunta la preaviz, dar angajatul nu vrea sa se mai prezinte la locul de munca in timpul ... (vezi toată discuția)
Refuzul da a efectua preavizul riana02 riana02 Buna ziua, Am un salariat care refuza sa isi mai efectueze preavizul de 15 zile calendaristice. Ce ii pot face din punct de vedere legal eu ca angajator. Va ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz ciugolialacramioara ciugolialacramioara Va rog sa-mi spuneti daca in perioada de preaviz este obligatoriu sa se lucreze cele 20 de zile de preaviz. Am un angajat care si-a dat demisia conf art.81 din ... (vezi toată discuția)