avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru 90000

Activitate Alexandru 90000

Am împrumutat mașina unui prieten iar el mi-a dat dauna totala. Pot legal sa recuperez ceva de la el?
Salutare! In ultima vreme aud foarte des persoane care vor sa facă împrumuturi uriașe in UE și sa părăsească țara respectiva la scurt timp. Sa fie oare chiar așa de simplu?
Buna seara! Acel tricou nu l-am probat.. pur și simplu mi-a rămas in punga.. sincer sa fiu nici eu nu as crede povestea asta. Dacă era așa, puteam folosi toți aceasta scuza . Ma gândesc ca voi plăti pentru greșeala mea. Sunt interesat sa stiu ce poate fi cel mai rău

carmen2010 a scris:

Totusi, daca l-ati probat, cum de l-ati bagat inapoi in punga? Logic era sa fiti setat pe faptul ca mergeti sa il platiti. Sincer, nu stiu cine va crede povestea asta.

Buna ziua! In urma cu câteva luni ma aflam la cumparaturi. Am achiziționat produse din acel centru comercial in valoare de 600-800 lei. Îndreptându-ma spre ieșirea magazinului m am gândit ca am nevoie și de un tricou. Am intrat într-un magazin și am folosit pungile pe care le aveam de la magazinele anterioare pe post de cos și am pus in jur de 5 tricouri in ele după care am mers la cabina de proba. Involuntar am uitat un tricou in punga și la ieșirea din magazin a sunat alarma după care a fost chemat un echipaj de poliție și mi-a fost întocmit un dosar penal. Tricoul costa 15 lei... ce se poate intampla?