avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Împrumuturi în străinătate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Împrumuturi în străinătate

Salutare! In ultima vreme aud foarte des persoane care vor sa facă împrumuturi uriașe in UE și sa părăsească țara respectiva la scurt timp. Sa fie oare chiar așa de simplu?

Alte discuții în legătură

Parasirea tarii cu minorul - fara acordul tatalui deaconescu mircea deaconescu mircea in primul rand va salut pe toti care imi cititi mesajul..problema mea este urmatoarea: fosta mea prietena cu care am un copil ,un baietel (spun prietena ptr ca ... (vezi toată discuția)
Cumpar 8 auto din sua si sa le transport pana la port constanta adisor2020 adisor2020 Va rog sa-mi dati un sfat. E bine sa le cumpar pe persoana fizica sau pe firma din Romania?Specific ca sunt cetatean Roman, Va multumesc pentru ajutor Adrian (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa divort - nu s-a realizat ContSters163632 ContSters163632 dati-mi va rog o salutie la o problema .Cum pot opri o persoana care vrea sa paraseasca tara fara sa-si fii schimbat numele dupa hotararea de divort care nu ... (vezi toată discuția)