avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... schimbarea numelui dupa divort - nu s-a realizat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

schimbarea numelui dupa divort - nu s-a realizat

dati-mi va rog o salutie la o problema .Cum pot opri o persoana care vrea sa paraseasca tara fara sa-si fii schimbat numele dupa hotararea de divort care nu a respectat hotararea judecatoreasca mai ales ca si-a facut pasaport nou tot pe numele de casatorie .
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters163632 , utilizator 15:13, 20 August 2010
ii puteti face plangere penala pt nerespectarea unei hotarari judecatoresti.
ASTA O VA IMPIEDICA SA PLECE DIN TARA ,VA DURA MULT PANA SE VOR LUA MASURI?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara - stabilire in alta tara cu minor daria_ramona2006 daria_ramona2006 buna ziua.am si eu o intrebare:sunt divortata de 2 ani si am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata .fostul meu sot locuieste in vaslui iar eu cu ... (vezi toată discuția)
Termen de solutionare a unei plangeri penele crretzzu crretzzu Am depus o plangere penele la parchetul pe langa judecatoria fetesti in data de 15 iunie 2008 prin scrisoare recomandata,referitoare la nerespectarea hotararii ... (vezi toată discuția)
Incalcarea hotararii judecatoresti stefi_gv stefi_gv Buna seara In urma divortului am obtinut o hotarare definitiva in care este stipulat ca pot vede copilul, ramas la mama lui, in 1 si a 3-a sambata din luna si ... (vezi toată discuția)