avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate Elle456

Activitate Elle456

In acest caz dacă la finalul concediului prenatal și postnatal adică in luna Iulie 2019 imi iau o zi de concediu și semnez act adițional și apoi depun dosarul de indemnizație, este ok așa?
Buna ziua. Începând cu Luna Martie 2019 sunt in concediu prenatal. Contractul de munca se va suspenda in Iulie 2019, după trecerea celor 126 zile.
In luna Martie 2019 se vor face propuneri de creștere salariale. Pot beneficia și eu de creșterea salarială având in vedere ca contractul individual de munca se va suspenda in Iulie 2019?
Menționez Ca creșterile salariale se fac in baza rezultatelor obținute in anul 2018, an pe care l am lucrat integral. Mulțumesc
Ok știu cum se calculează indemnizatia in cazul venitului din salarii. Eu întrebam in cazul in care in ultimele 12 luni pe lângă salariu ai încasat și venituri din vânzarea de acțiuni acestea se iau in calcul la indemnizație? Totuși pentru acele venituri din vânzare de actiuni plătești impozit de 10%. Îmi puteți explicava rog de ce nu sunt luate in calcul? Mulțumesc
Buna ziua,

Va rog sa mi spuneti dacă veniturile din vânzarea de acțiuni se iau in considerare la calculul indemnizației pentru creștere copil. Menționez ca aceste venituri nu apar pe statul de plata dar se plătește impozit pentru ele.
Dacă se iau in considerare va rog sa mi Spuneti cum trebuie sa procedez.
Mulțumesc