Buna ziua. Începând cu Luna Martie 2019 sunt in concediu prenatal. Contractul de munca se va suspenda in Iulie 2019, după trecerea celor 126 zile.
In luna Martie 2019 se vor face propuneri de creștere salariale. Pot beneficia și eu de creșterea salarială având in vedere ca contractul individual de munca se va suspenda in Iulie 2019?
Menționez Ca creșterile salariale se fac in baza rezultatelor obținute in anul 2018, an pe care l am lucrat integral. Mulțumesc
Pe durata concediului de maternitate - pre si postanatal - , c.i.m. este suspendat de drept, conform art.50 lit.b C.mun.
Potrivit art.10 alin.8 din Legea nr.202/2002, la încetarea concediului de maternitate sau a concediului de creştere şi îngrijire a copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se întoarce la ultimul loc de muncă sau la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente şi, de asemenea, de a beneficia de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei.
In acest caz dacă la finalul concediului prenatal și postnatal adică in luna Iulie 2019 imi iau o zi de concediu și semnez act adițional și apoi depun dosarul de indemnizație, este ok așa?
Contract de munca
lyly64
Buna seara, va rog daca o persoana este din data de 19.12.2016, in concediu prenatal cod 08 (sarcina si lauzie), este posibil saprivind aprobarea Ordonanţei ... (vezi toată discuția)