Buna,
Sunt in concediu de maternitate pentru cel de-al doilea copil. Cand m-am intors la lucru dupa primul copil aveam deja 4luni de sarcina cu al doilea. Am mers la lucru pana la 7luni dupa care am ramas in concediu prenatal. In martie 2010 am nascut cel de-al doilea copil. In martie 2012 ar trebui sa ma intorc la lucru. As dorii sa stiu daca condorm legii angajatorul mai este obligat sa ma reangajeze, si in cazul in care nu este obligat, daca pot lua somaj daca nu gasesc in alta parte de lucru.
Cat timp sunteti in concediu pentru cresterea copilului/ concediu de maternitate contractul indiv de munca se suspenda, prin urmare nu se pune problema sa va "reangajeze", doar sa va intoarceti la munca, pe acelasi post (daca nu au intervenit modificari ale organigramei)
La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei. (art.10 alin.7 din Legea nr.202/2002).