avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate Deeapnz

Activitate Deeapnz

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire : vreau sa imi deschid o clatitarie unde sa produc si gofre dar sa vand si o apa un suc o cafea si alte dulciuri ambalate. Ce cod/ coduri caen principale mi ar fi necesare? Mentionez ca produsele nu se vor servi acolo ci in sistem to go ! Multumesc mult
Zi frumoasa
Buna ziua
Am optat pt concediu de crestere copil de 2 ani . Copilul meu face 2 ani pe data de 1 mai 2019. Cand va fi ultima indemnizatie incasata in luna aprilie sau in luna mai ?
Multumesc
Răspuns la discuția Vanzare casa de marcat
Societatea am inchis o.
Mi a iesit deja certificatul de inregistrare mentiuni . Nu s a publicat inca in monitorul oficial .
Am inteles ca pot vinde casa si printr un contract de vanzare cumparare intre mine ca si administrator si noua firma catre care vreau s o vand . Factura de cumparare initiala o am bineinteles
Buna ziua
Ajutati ma va rog cu un raspuns la urmatoarea speta :
Am detinut o societate comerciala pana acum o saptamana deoarece am inchis o. Am o casa de marcat noua pe ea achizitionata pe care doresc sa o vand cumnatei mele care si a deschis o firma noua . Cum procedez cu vanzarea acestei case de marcat ?
Va multumesc
Buna ziua ,
Ma intampin cu o situatie unde as avea nevoie de cateva sfaturi desi m am consultat cu un notar insa nu sunt pe deplin lamurita . Speta este urmatoarea :
Tatal meu decedat acum o saptamana. Detine pe langa multe bunuri ca si persoana fiZica si o societate cu o afacere prospera. Pt a putea prelua aceasta societate trebuie sa facem ( eu , fiica , mama si fratele meu ) masa succesorala . Care ar fi procedura exacta ? Ce documente am avea nevoie ? Cat dureaza ?
Printre documentele necesare am inteles ca as avea nevoie si de un certificat fiscal de la anaf insa anaful imi spune ca as avea nevoie de o procura de la notar .
Notarul
Cum este de fapt procedura ?
Am uitat sa mentionez ca tata era asociat unic in societate si administrator unic .