avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate florentina cocan

Activitate florentina cocan

Discuție Legea pensiei
Sunt nascuta in 1 decembrie 1967, am 51de ani si cotizatia la stat este de 25 de ani in campyl muncii,pot iei la pensie?
Am 51de ani si 26de ani in campul muncii,pot iesi la pensie?
Judecatorul dispune inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu,cand se pune in aplicare? Dupa terminarea celor 30 de zile de arest preventiv sau dupa 72 de ore? Mentionez ca de 48 de ore procurorii nu au facut contestatie. Instanta sa pronuntat pe data de 5.03.2019 la ora 9. dimineata.
Daca la o instanta ,judecatorul a inlocuit arestul preventiv cu arestul la domiciliu,cand va fi pus in aplicare?dupa 72 de ore sau dupa incheiere celor 30 de zile de arest preventiv?
La implinirea celor30de zile de arest preventiv pentru furt calificat, nu a avut loc niciun proces inafara de camera preliminara, care solutie a fost amanarea. Ce se pote intampla dupa aceste 30 de zile?
Buna ziua. Am si eu o intrebare ; daca in camera preliminara , judecatorul s-a pronuntat asa:se mentine arestul preventiv dar nu mai mult de 30 de zile,asta inseamna ca la implinirea celor 30 de zile de arest preventiv e pus in libertate? Multumesc.
Daca la contestatie raspunsul de catre judecator a fost: solutie:ca nefondat, iar apoi tip solutie:incheieremasuripreventivefaza de UP. Nu am inteles ramane in arest preventiv sau nu? Multumesc.