avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Materie juridica.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Materie juridica.

La implinirea celor30de zile de arest preventiv pentru furt calificat, nu a avut loc niciun proces inafara de camera preliminara, care solutie a fost amanarea. Ce se pote intampla dupa aceste 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 16:02, 15 Februarie 2019
Se poate prelungi arestarea sau se poate inlocui cu o masura preventiva mai putin privativa de libertate. In rest, ce sa se intample, procesul isi vede de cursul lui. Camera preliminara - daca s-au facut exceptii si cereri - are si contestatie, apoi judecata pe fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea drepturilor malynaa malynaa sotul meu este arestat preventiv,iar zilele trecute a avut proces pentru prelungirea mandatului de arestare dar la acest proces nu a fost si dosarul de fond in ... (vezi toată discuția)
Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva - competenta si publicitate cezarad cezarad Doresc sa va intreb cine judeca o contestatie la arestarea preventiva pentru o infractiune care cade in competenta Judecatoriei? Tribunalul sau Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)