avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incalcarea drepturilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Incalcarea drepturilor

sotul meu este arestat preventiv,iar zilele trecute a avut proces pentru prelungirea mandatului de arestare dar la acest proces nu a fost si dosarul de fond in care el este judecat,as dori sa stiu daca e corect ce s-a intamplat ,ce articol s-a incalcat,in urma procesului s-a prelungit erestarea preventiva ,am facut contestatie si nici la contestatie nu a fost dosarul.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:29, 8 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va referiti la dosarul de urmarire penala ?
Da la dosarul de urmarire penala,stiu ca poate vi se pare ciudat dar la noi asa s-a intamplat , la prima instanta de mentinere masura arestare preventiva nu a fost dosarul de fond si nici la contestatie nu a fost dosarul de urmarire penala. Noi acum ne intrebam mentinerea sau prelungirea unei masuri a arestarii preventive poate fi facuta din memoria judecatorului fara dosarul de fond si de urmarire penala ,pentru ca s-a sustinut ca judecatorul cunostea foarte bine dosarul pentru ca ar mai fi mentinut erestari preventive. Va multumesc!
Eu mereu am insistat sa se judece pe arest fara dosar dar nicio instanta nu a vrut asa ceva.
Niciodata la o instanta nu s-a mai intamplat sa nu fie dosarul de urmarire penala.
Si asa nu s-a mai amanat niciodata pe lipsa dosar cand aveam imputernicire avocatiala la dosar.
Am patit anterior si pe libertate pe cautiune.
Si apoi nici parchetul nu avea dosarul la timp daca apareau probleme.

Problemele se rezolva cauzand probleme celor care le produc initial...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire mandat arestare tayson tayson buna seara, in conditiile in care,mandatul de arestare preventiva expira in data de 21.10,care ar trebui sa fie data la care procurorul ar trebui sa ceara ... (vezi toată discuția)
Mentinerea arestarii preventive de catre curtea de apel ralukastrugaru ralukastrugaru pe data de 22 05 trebuia sa se tina la curtea de apel recursul la restituirea dosarului inapoi la parchet ,s-a aminat inca o luna cazul cu dosarul dar in schim ... (vezi toată discuția)
Termenul rezonabil ROMANIAlibera ROMANIAlibera SOTUL MEU DE2 ANI ESTE TOT PE AREST PREVENTIV.CAT ESTE TERMENUL REZONABIL PT A FII JUDECAT DEFINITIV O PERSOANA INCARCERATA? (vezi toată discuția)