avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana Georgia

Activitate Adriana Georgia

Discuție Premiu in ccc
Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti și pe mine. Ce se întâmpla dacă o mămica aflată in ccc participa la un concurs și primește un premiu care ar depăși acei 3750 lei? Pierde indemnizația? Ce soluție poate fi? Va multumesc mult!
Răspuns la discuția Indemnizație ccc
Si acest lucru ar afecta la ceva? Vechime, asigurare sanatate etc?
unde pot obtine toate aceste informatii ca sa fiu 100% sigura?
Inca o data, multumesc.
Răspuns la discuția Indemnizație ccc
Va multumesc!
Dar dacă nu vreau sa depun actele pt indemnizație? Sunt obligată sa ma întorc la serviciu? Lucrez in învățământ și as dori sa fac cerere pt suspendarea contractului de munca. E posibil sa stau in concediu și sa nu depun acte pt indemnizație?
Se poate renunța la indemnizația de creștere copil dar sa fiu încă in ccc? Realizez alte venituri dintr o colaborare pe care nu vreau sa o pierd. Am înțeles ca in condițiile păstrării indemnizației, pot realiza doar in jur de 3000 lei pe an. Încă nu am intrat in ccc și nu știu ce ar trebui sa fac. Multumesc!
Buna ziua! Va prezint următoarea situație, la care sper din suflet sa îmi oferiți o soluție. Sunt profesoara și curând voi intra in ccc. In paralel eu am o colaborare cu un teatru, fiind solista. Spectacolele in care sunt eu sunt numai 2, și as vrea sa merg in aceste spectacole, numai ca bineînțeles, voi fi plătită și nu ma încadrez in acea suma de 3000 lei despre care am citit in unele articole de lege. Pt mine este o usurare ca o data la doua săptămâni sa merg la acest spectacol 2 ore. Se pote face ceva astfel încât sa nu pierd indemnizația? Nu indemnizația ar fi problema, pana la urma, dar dacă o pierd pe ea, pierd și asigurarea la sănătate, vechimea in munca, etc.
Ce soluție as putea gasi? Mi se pare absurd sa fiu blocată sa nu pot merge 2 ore o data la doua săptămâni.. numai ca venitul este problema.. pt un astfel de spectacol nu câștig decât in jur de 400 lei însă intr-un an suma ar depăși cei 3000. Ce este de făcut? Va rog sa ma ajutați.