avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Premiu in ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Premiu in ccc

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti și pe mine. Ce se întâmpla dacă o mămica aflată in ccc participa la un concurs și primește un premiu care ar depăși acei 3750 lei? Pierde indemnizația? Ce soluție poate fi? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:20, 26 Iunie 2019
Plata indemnizației pentru creșterea copilului nu se suspendă în cazul în care persoana îndreptățită realizează, în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației. (n.m., 6250 lei)
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație + salariu de 500 ron/luna Marcia18 Marcia18 Exista posibilitatea sa am și salariu de 500 RON pe luna și sa iau și indemnizația?? Pentru ca nu vreau sa pierd indemnizația pt 500 de RON. (vezi toată discuția)
Reînceperea activității Crstianavelena Crstianavelena Buna ziua! Se poate sa te angajezi atâta timp cât primești indemnizație?Am înțeles ca este posibil, dar fără a se depășii un plafon, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt în concediu e creștere copil, și am văzut ... ..sorin, ..sorin, Buna seara. Sunt în concediu e creștere copil, și am văzut că sa schimbat normele de aplicare la indemnizație creștere copil, eu lucrez și nu vreau sa ... (vezi toată discuția)