avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Sunt în concediu e creștere copil, și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Sunt în concediu e creștere copil, și am văzut ...

Buna seara. Sunt în concediu e creștere copil, și am văzut că sa schimbat normele de aplicare la indemnizație creștere copil, eu lucrez și nu vreau sa pierd ccc ( nu depășesc 6250 in 12 luni ) as dori să știu dacă a rămas tot așa, adică să pot obține venituri de 6250 in 12 luni cat sunt in ccc, eu nu am înțeles mare lucru.
Va mulțumesc pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 23 Aprilie 2021
Puteti realiza, în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei net/ an calendaristic)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație + salariu de 500 ron/luna Marcia18 Marcia18 Exista posibilitatea sa am și salariu de 500 RON pe luna și sa iau și indemnizația?? Pentru ca nu vreau sa pierd indemnizația pt 500 de RON. (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt în concediu de creștere copil din 24.05.2021 ... Gabriela2624 Gabriela2624 Bună ziua, Sunt în concediu de creștere copil din 24.05.2021 si as vrea sa dau spre închiriere un apartament cu aproximstiv 1350 lei pe luna, dacă ... (vezi toată discuția)
Premiu in ccc Adriana Georgia Adriana Georgia Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti și pe mine. Ce se întâmpla dacă o mămica aflată in ccc participa la un concurs și primește un premiu care ar depăși ... (vezi toată discuția)