avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate Stoian Cristian Ion

Activitate Stoian Cristian Ion

Buna ziua, am si eu o intrebare
Soacra mea a lucrat in Austria timp de aproximativ 3 luni si ea a platit asigurarea (mentionez ca are fluturasi dovedind ca angajatorul ia luat banii pentru asigurare) dar dupa 2 ani si ceva a venit un plic sa plateasca asigurarea in valoare de 1000 de Euro, si a avut 4000 de Lei pe cardul de salariu si ANAF-ul au blocat banii si acum are poprire pe salariu, pana achita banii toata suma.
Ce se poate face in acest caz ???
Multumesc
Ok, multumesc mult pentru ajutor
Multumesc, dar tot nu stiu cum sa procedez, unde trebuie sa merg ce trebuie sa fac
Mi s-a spus ca pensia e 1/4 din salariul net, dar vad ca au calculat salariul net cu tot cu prime si ore suplimentare si acestea nu sunt un venit cu caracter permanent
Pai nu a venit nimic acasa, am vazut pe site

Suma fixa
Buna ziua
Ma puteti ajuta cu o cerere pentru micsorarea pensiei de intretinere, deoarece instanta a luat in calcul primele de craciun, sporurile de noapte si orele suplimentare, dar acestea nu sunt cu caracter permanent.
Multumesc
Buna ziua am si eu o intrebare, bunica mea este batrana si este incapabila de a merge, de a se ingriji singura si de a manca singura, mama mea a fost cu ea la spital si dansii de acolo spun ca nu are nimic, este sanatoasa, acum intrebarea mea este: unde se poate merge pentru a obtine, un venit pe luna deoarece mama mea nu mai lucreaza si trebuie sa stea 24h din 24h cu ea, as dori sa stiu unde si ce trebuie facut, precizez ca sunt in zona Resita. Multumesc