avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Asigurare Austria
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Asigurare Austria

Buna ziua, am si eu o intrebare
Soacra mea a lucrat in Austria timp de aproximativ 3 luni si ea a platit asigurarea (mentionez ca are fluturasi dovedind ca angajatorul ia luat banii pentru asigurare) dar dupa 2 ani si ceva a venit un plic sa plateasca asigurarea in valoare de 1000 de Euro, si a avut 4000 de Lei pe cardul de salariu si ANAF-ul au blocat banii si acum are poprire pe salariu, pana achita banii toata suma.
Ce se poate face in acest caz ???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:38, 3 Iunie 2019
Cred ca in primul rand se impune o contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care a luat la cunostinta de poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ! am primit de la anaf o înștiințare prin care ... bourceanuadrian bourceanuadrian Bună seara ! Am primit de la ANAF o înștiințare prin care mi s-a adus la cunoștință că am de achitat o sumă de aprox. 4000 lei, fapt pt. care mi-a ... (vezi toată discuția)
Dacă am fost condamnați la plata daunelor morale în solidar, ... Serbanrazvan1976 Serbanrazvan1976 Dacă am fost condamnați la plata daunelor morale în solidar, prin sentință definitivă și executorul judecatoresc a început executarea silita( poprire ... (vezi toată discuția)
Datorie la executorul judecatoresc maria230908 maria230908 Buna ziua, Sotul meu a luat o masina in leasing(dacia logan-vreo 6000 de euro costa) in 2008,in 2010 nu am mai putut plati(mai erau de plata cam 3000 de euro) ... (vezi toată discuția)