avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă am fost condamnați la plata daunelor morale în ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă am fost condamnați la plata daunelor morale în solidar, ...

Dacă am fost condamnați la plata daunelor morale în solidar, prin sentință definitivă și executorul judecatoresc a început executarea silita( poprire pe salariu) ,se mai poate face contestație la executarea silită?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:50, 10 Septembrie 2021
ce sa contestati ?
Cum ce? În primul rand ca mia blocat și cardul de euro în care încasez diurna și de diurna nu se poate atinge asa ca o făcut-o degeaba ,și în al 2 Lea rand ia blocat și cardul soției mele cu toate ca doar eu sunt singurul dintre toți la care ii trage bani ,o treime din salar ,asa ca pt ce la mai blocat și pe al soției? Și în al treilea rand eu dacă ma împac cu partea vătămată și numai are nici o pretenție cine îmi da mie banii pe care mi ia reținut pina la momentul împăcării? Și în al 4 Lea rand firma la care lucrez îmi trage 429 de lei din salar ,bani care reprezinta o treime, el de ce mai îmi tine cardurile blocate? Nu cumva comite un abuz?

gi-jane2 a scris:

ce sa contestati ?

Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2021
Serbanrazvan1976, utilizator
pai de aia v_am si intrebat ce motive aveti de contestatie pt ca nu ati zis.
contestati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Care ma poate ajuta si pe mine intr-0 problema? morarusergiu morarusergiu am avut un apartament si nu am mai putut sa platesc ratele si mi-a fost luat,am fost executat silit si mi-au pus in spate inca 84000 mii ron.Mi-a venit la ... (vezi toată discuția)
Kruk poate pune poprire pe cardurile de credit ( de cumparaturi ... KmMihai KmMihai Kruk poate pune poprire pe cardurile de credit ( de cumparaturi ? Daca da , in ce conditii. Multumesc (vezi toată discuția)