avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere pentru micsorarea pensiei de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere pentru micsorarea pensiei de intretinere

Buna ziua
Ma puteti ajuta cu o cerere pentru micsorarea pensiei de intretinere, deoarece instanta a luat in calcul primele de craciun, sporurile de noapte si orele suplimentare, dar acestea nu sunt cu caracter permanent.
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
Stoian Cristian Ion, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stoian Cristian Ion , utilizator 15:50, 26 Februarie 2019
vi s-a fixat in suma fixa sau in procent ? Trebuia sa fi atacat hotararea de la fond.
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
gi-jane2, moderator

Suma fixa
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
gi-jane2, moderator
si cand v-a venit hotararea ? Nu ati atacat-o ?
Pentru a raspunde, apasati pe raspunde, nu pe citeaza.
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
gi-jane2, moderator
Pai nu a venit nimic acasa, am vazut pe site
Mi s-a spus ca pensia e 1/4 din salariul net, dar vad ca au calculat salariul net cu tot cu prime si ore suplimentare si acestea nu sunt un venit cu caracter permanent

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara robertpetrescu robertpetrescu Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul platii unei pensii alimentare unei minore este corect ca instanta sa supuna procentului stabilit , si veniturile ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara marian1268 marian1268 va rog sa-mi spuneti daca din sentinata urmatoare, prin venit net se intelege, doar salariul, sau si primele, orele suplimentare , bonurile de masa, ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie de intretinere biancateodora biancateodora Buna dimineata ! Ma numesc Mariana , la inceputul lunii iulie am fost informata ca fostului sot i se va retine incepand cu luna iunie poprire de 16,5% din ... (vezi toată discuția)