avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate Ligia1985

Activitate Ligia1985

Răspuns la discuția Recalculare pensii
Cei de la Casa de pensii Brasov

Carp Mircea a scris:

Cine a facut incadrerea gresita ?



Buna ziua .Unde si ce documente sunt necesare pentru a recalcula ani de grupa ? In 2016 cand a fost data decuzia de pensionare s- a incadrat gresit perioada de munca intre 1977 si 1983.In loc sa fie incadrata grupa 2 a fost incadrata cu conditii normale desi exista documente doveditoare .Multumesc
Răspuns la discuția recalculare pensie
Buna,la momentul deciziei nu au vrut sa ia in considerare tot ce era scris in cartea de munca,si au cerut o adeverinta justificativa de la uzina Tractoru.Din pacate uzina era de mult inchisa si arhiva mutata undeva langa Bucuresti.Din pace adeverinta a ajuns in posesia noastra dupa 3 luni deci cele 30 de zile se terminasera .
Buna ,ce demers trebuie urmat pentru a obtine recalcularea unei pensii ?Decizea a fost aprobata in 2014.
Multumesc
Multumesc ,si trebuie sa ma duc direct la casa de pensii sau in instanta ?
Buna ziua ,mama mea a fost pensionata in 2014 insa atunci nu au vrut sa ii acepte toate adeverintele atasate la dosar .Calcularea pensiei nu a fost corecta .Au cerut o adeverinta de la Uzina Tractorul (inchisa deja )cu arhivele pe un camp langa Bucuresti .Pentru contestatie a avut la dispozitie 30 de zile adeverita a ajuns dupa 3 luni si nimeni nu a mai facut nimic .Exista posibilitatea juridica de a cere o recalculare ,totusi a muncit ani de zile ? Ce se mai poate face se poate cere acum o recalculare cu noua lege ?