Bună ziua! Urmează sa nasc al doilea copil când primul are deja împlinit 3,mai exact 3 ani și 4 luni.Am citit ca dacă mama muncește de la terminarea primului CCC pana cand naște al doilea copil va beneficia de aceiași indemnizatie în cazul în care calculul pentru noua suma a indemnizației este mai mica decât prima,este valabil acest lucru și în cazul meu,sau doar în cazul în care nășteau al doilea copil pana cand împlinea primul 3 ani? Mulțumesc pentru răspunsuri!!
As dori sa stiu daca suma comunicata in decizia de aprobare a indemnizatiei de crestere a copilului este aceiasi pe care o sa o si primesc.(pe decizie imi apare o anumita suma ,iar in contul bancar mi-a fost virata alta suma)
Buna ziua! As dori sa stiu cum pot obtine indemnizatia de crestere a copilului in urmatorul caz: in ultimele 24 de luni anterioare nasterii copilului am muncite 12 luni in uk si de cateva zile m-am angajat in tara,mentionez ca sunt insarcinata in luna a 7-a.imi este suficient o luna muncita in tara ca sa beneficiez de indemnizatie?