avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot obtine indemnizatie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot obtine indemnizatie?

Buna ziua! As dori sa stiu cum pot obtine indemnizatia de crestere a copilului in urmatorul caz: in ultimele 24 de luni anterioare nasterii copilului am muncite 12 luni in uk si de cateva zile m-am angajat in tara,mentionez ca sunt insarcinata in luna a 7-a.imi este suficient o luna muncita in tara ca sa beneficiez de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:07, 28 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va este suficient o luna muncita in tara ca sa beneficiati de indemnizatie.
Inseamna ca dupa ce implinesc o luna muncita pot sa intru in concediu prenatal?
Trebuie sa intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate ... pentru asa ceva va trebuie un stagiu de cotizare de cel putin 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a beneficia de indemnizatia pentru ccc? onutza1988 onutza1988 Buna ziua, Lucrez la o firm din data de 24noiembrie 2011 ,am ramas insarcinata si data probabila a nasteri este 24decembri2012! Intrebarea este pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Pentru acordare indemnizatie crestere copil. la calculul celor ... ByL02 ByL02 Pentru acordare indemnizatie crestere copil. La calculul celor 12 luni se ia în considerare și perioada concediului maternal(prenatal/postnatal (4 ... (vezi toată discuția)