avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

As dori sa stiu daca suma comunicata in decizia de aprobare a indemnizatiei de crestere a copilului este aceiasi pe care o sa o si primesc.(pe decizie imi apare o anumita suma ,iar in contul bancar mi-a fost virata alta suma)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:53, 22 August 2019
Este aceași suma....întrebați la AJPIS de ce exista diferente intre cele doua sume.
Ultima modificare: Joi, 22 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea unor sume platite necuvenite cu titlu de indemnizatie timcyke timcyke Buna ziua. Am fost in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani si mi-am reluat activitatea in data de 28 august 2017 (copilul implineste 2 ani in 30 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie virata in cont bancar Verisss Verisss buna ziua. v-as ruga, daca se poate, sa ma lamuriti intr-un aspect legat de virarea banilor pt indemnizatie crestere copil. la depunenrea dosarului am optat ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie ajpis ilfov OanaSarbu OanaSarbu Buna ziua Am nascut in august. Am depus dosarul pentru indemnizatie crestere copil in oct. In ian mi-a fost acceptat si mi-au comunicat ca din martie voi ... (vezi toată discuția)