avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contestatie decizie AJPIS Ilfov
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contestatie decizie AJPIS Ilfov

Buna ziua
Am nascut in august. Am depus dosarul pentru indemnizatie crestere copil in oct. In ian mi-a fost acceptat si mi-au comunicat ca din martie voi primi indemnizatie.
Eu am ales varianta 1 an, dar mi-au emis decizie pe 2. Eu de la 1 apr ma intorc la munca (am deja decizia de revenire).
Cum contest decizia de la AJPIS? Eu nu am avut niciodata intentia de a sta 1 an. Am dovada cererea pe care am transis-o la serviciu. Dar dintr-o greseala (a mea sau a lor, in acest moment nu stiu - ieri am primit decizia de la ei) eu voi lua pe 20 mar in cont bancar 1200x2 in loc de 3400x2.
Cum procedez in acest caz. Mai sunt 2 sapatamani ma intorc la birou. Multumesc
Cel mai recent răspuns: OanaSarbu , utilizator 10:55, 13 Martie 2016
Daca este greseala dvs, atunci nu aveti sanse de castig .

Conteaza cel mult formularul pecare l-ati depus la AJPIS si nu cererea de la angajator. Aveti o copie de pe cererea depusa la AJPIS?
Buna. Multumesc. Nu am nici o copie a dosarului depus :(
Pot macar sa cer o copie de la AJPIS sa vad daca eu am gresit intr-adevar?
Daca e asa, chiar nu se poate face nimic? E vorba de o diferenta de suma super mare :(
Puteti solicita o copie acererii dvs de acordare a indemnizatiei pentru CCC.

Insa trebuie s-o obtineti cat mai repede , pentru a va incadra in termenul de contestatie.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cc pentru al patrulea copil (nascut din sarcina gemelara) gabikahanko gabikahanko Inrebarea mea este daca am dreptul sa beneficiez de indemnizatie crestere copil si pentru al patrulea copil? Am 4 copii, prima nascuta in dec. 2008, al ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din concediu concediu crestere copil Deka85 Deka85 Buna ziua. Am si eu o nelamurire : Sunt in concediu de paternitate si se apropie ziua in care cei doi gemeni fac 1 an ( am optat pentru concediul de ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)