avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate luminitaavram

Activitate luminitaavram

Discuție Parohie
Parohiile depun bilanțuri contabile?
am inteles ca s-a schimbat procedura cu inregistrarea la tva, este vorba despre sc-uri nou infiintate, care vor sa devina platitoare sau este vorba despre vechiul 099 ?
Răspuns la discuția Bilant la radiere firma
la fel mi se parea si mie, totusi 455 se inchide cu 758, deoarece nu merge 455 cu 117 debitor, asa scrie in ordinul cu reglementarile contabile la societati.... 758 e cont de venituri, inclus in baza impozabila la microintreprinderi, iar eu sunt din nou in dilema.multumesc oricum
e cea mai buna sintagma pe care am auzit-o vreodata, nu inteleg contextul
Răspuns la discuția Formularul 101 impozit pe profit
depuneti un formular la administratie cu procura respectiva si va obtineti semnatura electronica
Cine ma poate ajuta, am sold in 455 si pierderi anterioare, pot sa sting aceste sume, sau trebuie sa platesc mai intai impozitul la acest 455, firma este in lichidare, microintreprindere.
Răspuns la discuția Acoperire pierdere 2017
nu mai puteti lua dividende decat din profitul lui 2018,bilantul pentru 2018 se poate depune pt.ca aparut programul
descarcati s1046 aferenta lui 2017, modificati perioada de raportare,respectiv treceti 2018,o depuneti la finante sau cu semnatura electronica si, cel mai important, va urmariti stare d112 cu recipisa valida
Răspuns la discuția Inactivitate SRL
pentru anul 2018, daca nu ati avut activitate economica depuneti o declaratie de inactivitate aferenta anului 2018, pentru a nu primi eventuale amenzi suspendati firma la registrul comertului, dupa care obtineti regimul derogatoriu de la administratia financiara la care sunteti arondat.