Va rog sa nu raspundeti decat daca aveti informatii care sa ma ajute. Eu VREAU sa pun repartitoare, dar vecinii nu ma lasa pentru ca nu sunt suficienti care sa vrea sa puna. Nu e treaba mea ce fac ei, dar e treaba mea ce pot face eu in privinta montarii repartitoarelor in aceste conditii. Multumesc.
Am 3 intrebari legate de montarea repartitoarelor, care am inteles ca de anul viitor vor fi cu adevarat obligatorii. Cine trebuie sa se ocupe de cautarea furnizorilor si asigurarea ca acestia isi fac treaba pentru locatarii care au solicitat montarea repartitoarelor? Presedintele asociatiei mi-a spus ca, intrucat nu sunt suficiente apartamente interesate, sa ne ocupam singuri. Are voie sa faca asta..? Inteleg din alte discutii despre subiect gasite pe aici, ca trebuie sa fie 80% din apartamente de acord sa monteze. In cazul nostru, dupa ce foarte multi si-au montat gaze, au ramas destul de putini care mai vor repartitoare (unii nu vor nici una nici alta). Daca nu indeplinim acel 80%, cum procedam mai departe, ca eu, desi nu am posibilitatea sa montez gaze, vreau sa am cheltuieli mai mici la iarna, cu ajutorul repartitoarelor si chiar nu vreau sa primesc amenda? Multumesc!
Buna ziua! In urma succesiunii dupa decesul tatalui meu am mostenit niste bunuri pe care nu as vrea sa le impart cu viitorul sot. Insa nu as vrea sa fac un contract prenuptial sau un act pe care ar trebui ca el sa il semneze, intrucat cred ca l-ar jigni un astfel de gest. Totusi vreau sa ma asigur ca bunurile mostenite nu vor ajunge niciodata la comun in cazul (doamne fereste!) divortului sau decesului meu, ci la copii (daca vor exista) si sa ii protejez si pe ei daca ar fi minori sau alte rude de-ale mele. Ce pot face in aceasta situatie? Exista un alt fel de act care in urma casatoriei mi-ar putea proteja bunurile provenite din mostenire?
Buna ziua! As vrea sa stiu daca eu (A) imi pastrez numele si il preiau si pe al sotului (B), pot sa adaug la alte acte (de exemplu un titlu de proprietate) doar certificatul de casatorie cu numele nou combinat (AB) pentru a dovedi ca sunt aceeasi persoana, ca sa nu mai schimb toate actele cu numele nou intreg?