avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbarea actelor dupa casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbarea actelor dupa casatorie

Buna ziua! As vrea sa stiu daca eu (A) imi pastrez numele si il preiau si pe al sotului (B), pot sa adaug la alte acte (de exemplu un titlu de proprietate) doar certificatul de casatorie cu numele nou combinat (AB) pentru a dovedi ca sunt aceeasi persoana, ca sa nu mai schimb toate actele cu numele nou intreg?
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
SerenaB, utilizator
Cel mai recent răspuns: SerenaB , utilizator 13:10, 29 Ianuarie 2019
Nu se schimba niciun alt act in afara de actul de identitate , pasaport, permis.. nu se schimba actele de proprietate, dovediti cu certificatul de casatorie de ce va cheama cum va cheama.
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de identitate si pasaport expirat pentru cetatean roman cu resedinta in strainatate. CristinaBadina CristinaBadina Fiica mea s-a casatorit in Statele Unite in urma cu cateva luni, locuieste acolo, si a obtinut geen-card-ul. Intre timp i-a expirat Pasaportul iar Cartea de ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre o romanca si un arab. tm49lup tm49lup Buna ziua. Sunt nou pe forum. S-ar putea sa nu fi postat chiar unde trebuie...sorry Am o intrebare despre casatoria intre o romanca si un barbat arab.Arabul ... (vezi toată discuția)
Eroare decizie divort marla marla Buna ziua. Am divortat in urma cu 1 an de zile pe cake amiabila, ambii fiind in afara tarii si avand ca reprezentant acelasi avocat. Din pacate avocatul a ... (vezi toată discuția)