avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate serbancati

Activitate serbancati

Buna ziua,

Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca , dupa ce mi-am terminat preavizul de demisie, angajatorul este obligat sa-mi plateasca suma aferenta primei luni in care am lucrat .Mentionez faptul ca, mi s-a facut cartea de munca pe data de 16.09.2008 si pana pe data de 15.10.2008 eu am primit decat jumatate din salariul normal.Am lucrat 5 luni la aceasta societate.As mai avea o intrebare si anume daca sunt obligati sa-mi dea banii pe concediu pentru lunile in care am lucrat.
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Am nevoie de o parere va rog
Nu am efectuat nici o zi de concediu....deci pana la urma sunt obligati sa-mi plateasca si din anul 2007 sau nu? va multumesc
Buna ziua..

Am si eu o nelamurire privind fostul meu loc de munca...Am avut contract de munca inregistrat cu data de 1 Noiembrie 2007 si , in data de 15 februarie 2008 mi-am dat preavizul de demisie ....plecand pe data de 01/03/2008...As dori sa aflu si eu va rog frumos daca sunt obligati prin lege sa imi plateasca zilele de concediu pe care nu le-am efectuat pe o durata de 4 luni ,deorece azi mi-au dat salariul pe februarie dar nu mi-au dat nici un ban in plus pentru concediul neefectuat, eu respectand toate conditiile cerute.

Va multumesc anticipat!