Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca , dupa ce mi-am terminat preavizul de demisie, angajatorul este obligat sa-mi plateasca suma aferenta primei luni in care am lucrat .Mentionez faptul ca, mi s-a facut cartea de munca pe data de 16.09.2008 si pana pe data de 15.10.2008 eu am primit decat jumatate din salariul normal.Am lucrat 5 luni la aceasta societate.As mai avea o intrebare si anume daca sunt obligati sa-mi dea banii pe concediu pentru lunile in care am lucrat.
Va multumesc anticipat!
Intrebarea e neclara. La ce data s-a incheiat contractul de munca si la ce data a incetat? Se intelege ca doar in perioada 16.09./15.10.2008 nu vi s-a achitat integral salariul inscris in CIM? Cum a justificat angajatorul acest lucru? In principiu, la incetarea CIM angajatorul este obligat sa achite toate drepturile restante salariatului.
Pe data de 15.10 vi s-au achitat drepturile salariale pentru luna septembrie.
Este logic si legal ca la data incetarii contractului individual de munca sa vi se achite toate drepturile salariale restante , precum si compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat.
Lichidare
anda_bebeko
Buna ziua,
Pana la data de 17 iulie am fost angajata cu 8 ore/zi la angajatorul X, dupa aceasta data semnand un act aditional la CIM prin care am fost ... (vezi toată discuția)