Am si eu o nelamurire privind fostul meu loc de munca...Am avut contract de munca inregistrat cu data de 1 Noiembrie 2007 si , in data de 15 februarie 2008 mi-am dat preavizul de demisie ....plecand pe data de 01/03/2008...As dori sa aflu si eu va rog frumos daca sunt obligati prin lege sa imi plateasca zilele de concediu pe care nu le-am efectuat pe o durata de 4 luni ,deorece azi mi-au dat salariul pe februarie dar nu mi-au dat nici un ban in plus pentru concediul neefectuat, eu respectand toate conditiile cerute.
Daca in 2007 nu ati efectuat nici o zi de concediu, atunci angajatorul este obligat sa va plateasca CO aferent perioadei 01.11.2007 - 01.03.2008, care in functie de nr. de zile de CO care au fost trecute in CIM inseamna minim 5 zile (conform CCMUN).
Da, avand in vedere ca ti-a incetat CIM, sunt obligati sa-ti plateasca atat zilele de CO aferente lui 2007 cat si pe cele cuvenite pe 2008. Depune prin registratura cu nr. de intrare o cerere in care soliciti plata zilelor de CO.
Compensare in bani a concediul de odihna neefectuat este posibila in cazul dvs , intrucat v-a incetat contractul individual de muncă.
In cazul in care persista in refuzul de a va achita aceste zile , adresati-va si Inspectoratului Teritorial de munca .