avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate bl_prof

Activitate bl_prof

Răspuns la discuția autorizatie caen 8042
Multumesc de ajutor, dar aceste modificar peste cat timp intra in vigoare deoarece nu imi este urgent dar daca nu incep colaborarea cu parteneri mei le pierd. Am primit termen aproximativ de o luna sa imi rezolv autorizatia.

Seara placuta
Răspuns la discuția obtinere autorizatii
Buna ziua. Asa am si eu o problema. Eu sunt chiar lector profesor si mi sa spus ca trebuie sa am autorizatie. Am un AF deja si doream sa mai introduc un caen (8042 - nou 8559) si nu vreau sa mil introduca cei de la primarie deoarece sunt numai AF. Ei spuneu ca pe baza leg. 300/2004 , H.G. 1766/2004 din M.O. 1048/12.11.2004 nu se poate , dar eu nu am gasit nici o restrictie. Pate fi o diferenta atit de mare sa conteze ca eu an PFA sau AF sau SRL. nu pot sa inteleg.
Ma-ti putea ajuta cu informatii.
Va multumesc.
Buna ziua. M-ar putea cineva ajuta cu niste sfaturi?
Am un AF si din acest an colaborez cu o firma prin intermediul caruia am format niste cursuri de formare profesionala pentru adulti. Problema mea este ca la primarie am dorit sa introduc pentru autorizatie si cod caen secundar 8042 (noul cod echivalant fiind 8559). Dar din partea lor am primit raspunsul ca nu se poate deoarece nu sunt SRL si nu imi pot acorda acest cod astfel. Ei sau legat pe baza leg. 300/2004, H.G. 1766/2004 din M.O. 1048/12.11.2004. Nu am inteles de ce nu se poate deoarece nu am gasit nici o restrictie prin care nu mi s-ar putea acorda acest caen 8559. Lucrul interesant era ca la nivel de judet mai sunt si altii, am inteles, care au primit autorizatie, dar si mie mi sa comunicat ca se poate dar la nivel local... nu se poate. (Cei de la primarie au spus azi ca ei nu pot elibera nici o autorizatie cu coduri cuprinse intre 8000 si 9000 ) este foarte interesant .