avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate Iulianak20

Activitate Iulianak20

Răspuns la discuția Stimulent insertie
Multumesc pentru răspunsuri!
Răspuns la discuția Stimulent insertie
Va multumesc! Copilul va împlini 2 ani pe 5 februarie.
Buna ziua!
Mă aflu in concediu crestere copil, iar compania la care lucram s-a inchis. In luna iulie, am avut o decizie de reluare a activitatii pentru a primii un bonus si o deciZie de încheiere a contractului in aceeasi zi. Practic nu am avut nici o zi lucrată, iar concediul de crestere copil a mers in continuare. Pentru a beneficia de stimulent trebuie sa ma întorc în câmpul muncii în luna decembrie. Dacă eu ma angajez la o altă companie in luna decembrie, imi puteti confirma dacă este perfect legal sa beneficiez de stimulent de inserție? Actele necesare pentru stimulent le voi lua de la noua companie nu? Multumesc!
Buna ziua! Sunt in concediu de crestere copil pana in februarie 2020. Firma la care lucrez are sediul principal in Bucuresti si un punct de lucru in Iasi. In februarie 2019 toate posturile din departamentul meu (Iasi si Bucuresti) se desfiinteaza, iar pana in septembrie 2019 se desfiinteaza punctul de lucru din Iasi. Desfiintarea se face cu concedierea colectiva a angajatilor. Eu ar trebui sa revin din CCC in decembrie 2019 daca vreau sa beneficiez de stimulentul de insertie. Este posibil ca firma sa imi ofere un alt post, tinand cont ca postul meu va fi desfiintat, dar sa imi impuna sa lucrez din Bucuresti, chiar daca eram angajata la Iasi? Daca revin in decembrie 2019 sunt obligati sa ma tina 6 luni cu posibilitatea sa lucrez de acasa ca in perioada anterioara (2 ani) intrarii in CCC? Ce drepturi am in aceasta situatie? Ce obligatii are firma? Va multumesc anticipat!