avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna ziua!
Mă aflu in concediu crestere copil, iar compania la care lucram s-a inchis. In luna iulie, am avut o decizie de reluare a activitatii pentru a primii un bonus si o deciZie de încheiere a contractului in aceeasi zi. Practic nu am avut nici o zi lucrată, iar concediul de crestere copil a mers in continuare. Pentru a beneficia de stimulent trebuie sa ma întorc în câmpul muncii în luna decembrie. Dacă eu ma angajez la o altă companie in luna decembrie, imi puteti confirma dacă este perfect legal sa beneficiez de stimulent de inserție? Actele necesare pentru stimulent le voi lua de la noua companie nu? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulianak20 , utilizator 17:17, 27 Noiembrie 2019
Buna ziua,
In legislatie spune ca trebuie sa reveniti la munca cu 60 de zile inainte de a impli copilul doi ani, nu scrie ca trebuie sa reveniti la acelasi loc de munca de la care ati intrat in CCC, asa ca... Luati actele de la noul angajator si le depuneti la primarie.
Care este data cand copilul implineste varsta de 2 ani ?
Va multumesc! Copilul va împlini 2 ani pe 5 februarie.
Inainte de 5 decembrie trebuie sa reveniti la munca , fie la angajatorul de la care ati intrat in CCC, fie la altul.
Multumesc pentru răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie Tonia30 Tonia30 Buna ziua. Ca sa primesc stimulentul de 500 de lei de la primarie stiu ca trebuie sa ma intorc la serviciu pana sa implineasca copilul 1 an. Daca fetita mea ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Arsenia2018 Arsenia2018 Trebuie să te întorci la serviciu cu 60 zile mai devreme de finalizarea celor 2 ani de concediu creștere copil sau inaintea împlinirii vârstei de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez sa primesc stimulentul de insertie? florinonly florinonly Buna ziua, Va rog sa imi comunicati cand pot sa ma intorc incampul muncii pentru a beneficia de stimuletul de intoarcere din concediul crestere ingrijire ... (vezi toată discuția)