Au fost casatoriti apoi au divortat.....in timpul casatoriei care a durat foarte putin s-a nascut copilul....prin decizia de divort s-au stabilit anumite criterii printre care plata pensiei alimentare. Insa datorita faptului unor marturii mincinoase Tatalui nu i s-a mai dat voie ca sa-si vada copilul. Apoi a urmat o perioada in care tatal nu a mai avut serviciu si nu a avut de unde sa achite suma cuvenita pentru pensia alimentara. De ceva vreme, mai exact din luna ianuarie el a plecat in strainatate si de acolo ne-a rtimis bani ca sa-i depunem in contul pe care fosta sotie l-a deschis pe numele ei la banca, cu specificatia ,,pensie alimentara' . Datorita faptului ca noi nu mai putem depune acesti bani, am decis ca actuala sotie a baiatului nostru sa depuna banii in contul fostei sotii cu aceiasi mentiune de pensie alimentara...
PS. ... Facem acest lucru deoarece fosta sotie a depus plangere la politie pentru neplata pensiei alimentare.. Baiatul meu nefiind in tara eu ca parinte luind legatura cu ea in fata ofiterului de politie la care ea a facut plangerea, sa decis ca eu ca parinte sau actuala sotie a baiatului sa incepem a plati suma cuvenita pentru pensia alimentara, prin banca; Fosta sotie a cceptat aceasta metoda in fata ofiterului de politie si in felul acesta dosarul care urma sa se intenteze a fost anulat. (dosarul penal pentru neplata pensiei alimentare)
Doresc sa stiu urmatoarele: Baiatul meu nu se afla in tara iar eu sau actuala lui sotie platim pensia alimentara unei foste sotii cu care acesta a fost casatorit in trecut si din care a rezultat un copil.. Sotia lui sau din cand in cand noi platim prin banca cu specificatia ,,pensia alimentara, o suma fostei lui sotii. Doresc sa stiu daca aceasta suma este luata in consideratie in cazul ca se va ajunge la un proces de pensie alimentara.
Va multumesc pentru atentia acordata ieri. Astazi revin cu o alta intrebare. Dupa cum va spuneam sunt nascut in 14-09-1962, am absolvit o scoala profesionala de 1/6 ani am lucrat in grupa 1 subteran 10 ani la care mai adaug o vechime de 22 ani fara grupa. Raspunsul Dstra. a fost ca varsta de pensionare va fi de 60. se pot cumpara cei 3 ani? Sau pot iesi anticipat. Cat la suta pierd din drepturi? Si daca am lucrat un an in Grecia, il pot atasa la vechimea din Romania?
Nascut la 14-09-1962. Cu scoala profesionala de 1/6 ani, 10 ani de grupa 1. Subteran, 22 ani vechime in campul muncii, fara a adauga si pe cei 10 de grupa 1. In total 32 + cei 5 care se adauga la grupa =37.
M-am nascut la 14-09-1962..am absolvit o scoala profesionala de 1/6 ani. Am 10 ani de grupa 1 si o vechme in munca de aproximativ 22 ani fara a pune la socoteala cei zece de grupa 1.